AFC East Odds: Buffalo Menagih Kegemaran Berbanding Tempat Pertama Miami Dolphins
toto

AFC East Odds: Buffalo Menagih Kegemaran Berbanding Tempat Pertama Miami Dolphins

Gelaran bahagian Timur AFC masih terbuka luas menjelang Minggu 11 musim NFL. The Buffalo Bills adalah kegemaran pertaruhan untuk memenangi AFC East pada odds -185, menurut kemas kini terbaru oleh DraftKings. Miami Dolphins Pengeluaran SGP adalah pilihan kedua di papan atas dengan kemungkinan +250, walaupun mereka merampas tempat pertama dalam bahagian itu berkat kemenangan berturut-turut empat perlawanan.

AFC East Odds Buffalo Bills New York Jets England Patriots Miami Dolphins Josh Allen
Pemain suku Josh Allen dari Buffalo Bills berebut untuk pertama kali menentang Miami Dolphins di Stadium Hard Rock di Miami Gardens pada Minggu 3. (Imej: AP)
The Dolphins mendahului AFC East dengan rekod 7-3. Tetapi Bills tewas dua perlawanan berturut-turut dan jatuh ke tempat kedua divisyen dengan rekod 6-3.

New York Jets adalah pasukan kejutan dalam bahagian dengan rekod 6-3, terutamanya selepas kemenangan mengecewakan ke atas Bills pada Minggu 9. Jets mempunyai jadual baki yang paling sukar berbanding dengan seluruh AFC East, itulah sebabnya mereka adalah pukulan panjang pada kemungkinan -1000.

AFC East Odds
Pasukan Rekod Kemungkinan
Bil Kerbau 6-3 -185
Lumba-lumba Miami 7-3 +250
Jet New York 6-3 +1000
New England Patriots 5-4 +1200

New England Patriots mungkin berada di tempat terakhir di AFC East dengan rekod 5-4, tetapi mereka masih mempunyai empat lagi perlawanan divisyen dalam jadual. Anda tidak boleh mengira Bill Belichick dan Patriots untuk melakukan kekecewaan besar untuk memenangi AFC East dengan kemungkinan +1200.

Bil Kerbau -185
The Bills Mafia cuba untuk tidak panik selepas Bills menjatuhkan dua perlawanan berturut-turut. Dua daripada tiga kekalahan mereka musim ini adalah perlawanan bahagian, dan Bills kini 0-2 lawan AFC East. Ketiga-tiga kerugian Bil adalah sebanyak tiga mata atau kurang untuk jumlah gabungan lapan mata.

Quarterback Josh Allen , yang mengalami kecederaan UCL yang menyakitkan, bermula menentang Minnesota Vikings pada Minggu 10. The Bills tewas 33-30 dalam masa lebih masa, yang merupakan pesaing utama untuk “Permainan Tahun Ini” melalui 10 minggu pertama musim ini.

Menurut unjuran NFL FiveThirtyEight , Bills adalah pilihan untuk memenangi AFC East dengan peluang 49%. The Bills memenangi bahagian itu dalam dua musim yang lalu, dan mereka adalah kegemaran dengan peluang -185 untuk memenangi tiga gelaran AFC East berturut-turut.

Miami Dolphins +250
The Dolphins adalah 7-0 musim ini apabila quarterback Tua Tagovailoa menamatkan permainan. Mereka 0-3 dalam perlawanan di mana dia tersingkir pada Minggu 4, atau mereka perlu memulakan sandaran pada Minggu 5 dan 6.

The Dolphins memenangi empat perlawanan berturut-turut sejak Tagovailoa kembali ke barisan pemain selepas mengalami kecederaan kepala yang kejam dan gegaran ketika menentang Cincinnati Bengals pada Minggu 4. Nasib Dolphins untuk sepanjang musim ini terikat dengan kesihatan Tagovailoa. Jika dia boleh mengelak IR, maka Dolphins berpeluang memenangi gelaran AFC East pertama mereka sejak 2008.

Dolphins akan selamat tinggal minggu ini dan mempunyai tujuh perlawanan yang tinggal dalam jadual mereka. Mereka bermain tiga lagi perlawanan di tempat sendiri menentang Houston Texans (Minggu 12), Green Bay Packers (Minggu 16), dan Jets (Minggu 18). Mereka mencapai sasaran empat kali lagi, termasuk tiga perlawanan berturut-turut pada bulan Disember menentang San Francisco 49ers (Minggu 13), Los Angeles Chargers (Minggu 14), dan Buffalo Bills (Minggu 15). Dolphins juga menentang Patriots di Foxboro pada 1 Januari dalam perlawanan kedua terakhir musim ini.

Dolphins mempunyai peluang 36% untuk memenangi bahagian itu, menurut FiveThirtyEight . Daripada keempat-empat pasukan, Dolphins adalah pilihan nilai terbaik dengan kemungkinan +150 untuk memenangi AFC East.

New York Jets +1000
Pemain suku Zach Wilson terlepas tiga perlawanan pertama musim ini kerana kecederaan lutut, dan Jets menang 1-2 dengan sandaran Joe Flacco sebagai permulaan. Sejak Wilson kembali pada Minggu 4, Jets menang 5-1, dengan kekalahan tunggal mereka menentang Patriots pada Minggu 8. Jets bangkit daripada kekalahan divisyen itu dengan kekecewaan yang menakjubkan terhadap Bills pada Minggu 9.

Jets mempunyai selamat tinggal pada Minggu 10 dan menghadapi separuh kedua musim yang sukar, dengan hanya tiga perlawanan di tempat sendiri dan Pengeluaran SDY lima perlawanan di tempat lawan yang sukar. Mereka mencapai jalan untuk tiga perlawanan di tempat lawan dalam tempoh empat minggu akan datang, termasuk Patriots Ahad ini, Minnesota Vikings (Minggu 13), dan Bills (Minggu 14). Jets menamatkan musim mereka menentang dua lawan yang kini berada di tempat pertama di bahagian masing-masing. Mereka bertemu Seattle Seahawks pada Minggu 17, dan menamatkan musim menentang Dolphins pada Minggu 18.

Secara positif, Jets menganjurkan tiga perlawanan di tempat sendiri menentang pasukan yang kalah: Chicago Bears (Minggu 12), Detroit Lions (Minggu 15), dan Jacksonville Jaguars (Minggu 16).

Jets terikat dengan Dolphins dengan rekod bahagian 2-1 musim ini, namun Jets mempunyai peluang +1000 untuk memenangi AFC East. FiveThirtyEight mengunjurkan Jets mempunyai 59% peluang untuk mengunci tempat selepas musim, tetapi hanya 10% peluang untuk memenangi AFC East. Kali terakhir Jets memenangi AFC East pada tahun 2002.

New England Patriots +1200
Selepas memulakan musim 1-3, Patriots memenangi empat daripada lima perlawanan mereka sebelum ini. Walaupun mereka mempunyai lima kemenangan, Patriots mengalahkan empat lawan dengan rekod kalah.

The Patriots terpaksa memulakan pemain baru Bailey Zappe untuk tiga perlawanan apabila pemain quarterback Mac Jones terlepas masa akibat terseliuh buku lali yang tinggi . Jones dijangka terlepas enam hingga lapan minggu, tetapi dia kembali ke barisan pemain selepas hanya terlepas tiga perlawanan. Jones mungkin telah bergegas kembali terlalu cepat, kerana dia bergelut apabila dia kembali. Belichick meletakkannya di bangku dalam kekalahan 33-14 menentang Chicago Bears, tetapi Zappe tidak beraksi lebih baik dalam lega.

Jones bermain lebih baik sejak di bangku simpanannya menentang Bears, membawa Patriots meraih kemenangan dua berturut-turut.

The Patriots baru sahaja memulakan minggu lepas dan menjadi tuan rumah kepada Jets pada Minggu 11. Mereka mempunyai baki tiga lagi perlawanan di tempat sendiri menentang Bills (minggu ke-13), Cincinnati Bengals (Minggu 16) dan Dolphins (Minggu 17). The Patriots mempunyai empat lagi perlawanan di Data HK tempat lawan, termasuk Minnesota Vikings (Minggu 12), Arizona Cardinals (Minggu 14), penceroboh Las Vegas (minggu 15), dan Buffalo Bills (Minggu 18).

FiveThirtyEight memproyeksikan Patriots mempunyai 39% peluang untuk layak ke playoff dan hanya 6% peluang untuk memenangi bahagian tersebut. The Patriots adalah pilihan panjang di papan niaga hadapan dengan kemungkinan +1200 untuk memenangi AFC East.