‘Bola Sepak Malam Khamis’ Tidak Mengecewakan, seperti yang disampaikan oleh Browns, Steelers
toto

‘Bola Sepak Malam Khamis’ Tidak Mengecewakan, seperti yang disampaikan oleh Browns, Steelers

Tiada hari permainan berlalu tanpa pasukan NFL menunjukkan buku sukan mereka salah. Bola Sepak Malam Khamis yang menampilkan Cleveland Browns dan Pittsburgh Steelers tidak berbeza.

Quarterback Cleveland Browns Jacoby Brissett meraikannya Keluaran SGP
Quarterback Cleveland Browns Jacoby Brissett meraikan kemenangan pertama menentang Pittsburgh Steelers. The Browns mencatatkan kemenangan yang dijangka menentang Steelers dalam Thursday Night Football. (Imej: Cleveland.com )
Minggu 3 Musim NFL 2022 bermula dengan permainan yang ketat tetapi berkualiti rendah. The Browns mengambil kesempatan daripada setiap kelemahan yang ditunjukkan oleh beberapa Steelers yang lemah untuk menewaskan mereka, 29-17.

Walaupun buku sukan tidak menjangka Cleveland akan kalah, mereka menyangka kedua-dua pasukan akan memastikan satu sama lain keluar dari zon akhir. The Browns mudah mengalahkan spread 4.5 kebanyakan buku yang ditawarkan, dan di bawah 38.5 gagal.

Browns Teruskan Pencarian Untuk Kemuliaan
Dalam perlawanan di mana Pittsburgh dan Cleveland gagal dari segi persembahan, terdapat satu karya cemerlang yang mendominasi malam dari awal hingga akhir. RB Nick Chubb mengetuai Cleveland sepanjang malam. Dialah sebab utama pasukan ini boleh datang dengan banyak kehidupan sebaik sahaja QB Deshaun Watson menyertai semula senarai itu.

Chubb, yang mempunyai 23 hantaran sejauh 113 ela dan 1 TD, melakukan apa yang dia mahu di atas tanah untuk menggerakkan rantai itu. Dia mendapat Pengeluaran SDY bantuan daripada barisan serangan, kerana mereka berjaya membuktikan diri mereka selepas kejatuhan yang tidak dijangka yang dialami pasukan minggu lalu menentang New York Jets.

Kesalahan Cleveland adalah maut dalam bentuk tandem Chubb dengan RB Kareem Hunt, yang mempunyai 61 ela dari garisan perebutan. Jika ia bukan Chubb, ia adalah Hunt. Tetapi kedua-duanya mempunyai hari padang menentang pertahanan Steelers yang lemah yang nampaknya mengalami kehilangan LB TJ Watt.

Chubb dan Hunt perlu kekal dalam zon mereka supaya Browns boleh terus menang. Peranan mereka akan meningkat apabila Watson, yang diharamkan selama 11 perlawanan, kembali ke padang. Dia mungkin kembali pada Minggu 13, yang bermaksud QB Jacoby Brissett perlu membawa pasukan untuk sebahagian besar musim ini.

Cleveland kini mempunyai rekod 2-1. Memandangkan mereka akan menentang Atlanta Falcons pada Ahad depan, mereka boleh memperoleh tiga kemenangan tidak lama lagi. Walau bagaimanapun, walaupun ia dijalankan, ujian sebenar boleh bermula pada Minggu 5 apabila mereka menghadapi LA Chargers.

Steelers Lipat Di Bawah Tekanan
The Steelers tidak dapat mengekalkan keadaan bersama. QB Mitch Trubisky, yang sepatutnya menyalakan api di bawah pasukan, adalah 20 daripada 32 untuk 207 ela. Dia memberikan persembahan yang kuat termasuk TD yang tergesa-gesa dan tiada pemintasan. Tetapi ia tidak mencukupi untuk mengangkat Pittsburgh.

Semasa separuh masa pertama, Pittsburgh sangat mengagumkan. Ia bersaing dengan Cleveland hampir setapak demi setapak. Jika Browns menjaringkan gol, Steelers bertindak balas dengan cara yang sama. Pada penghujung separuh masa, Steelers mendahului satu mata.

Namun, semuanya runtuh. Suku ketiga adalah kurang tidur oleh kebanyakan akaun, dengan Browns meletakkan hanya tiga mata tempoh itu. Pada yang Data HK keempat, segala-galanya menjadi salah untuk Steelers, dan Cleveland mendominasi.

Steelers harus mencari sedikit ketenangan dalam perlawanan seterusnya. Mereka menentang Jets, yang tiada siapa yang akan mengakui mengalahkan Browns minggu lepas. Jika Steelers memenangi permainan itu, walaupun, mereka menghadapi Bills yang tidak dikalahkan, yang boleh meletakkan mereka kembali pada bahagian yang salah dalam kiraan.