Permainan Playtika Solitaire Menyumbang kepada Penanaman Hutan California Baru
Uncategorized

Permainan Playtika Solitaire Menyumbang kepada Penanaman Hutan California Baru

Sempena Hari Bumi, syarikat permainan mudah alih Playtika menyertai beberapa syarikat yang memperingati majlis tersebut. Ia memanfaatkan salah satu https://totobethk.info/ permainan solitaire popularnya untuk membantu dalam penanaman hutan di California.

Playtika
Playtika “Solitaire Grand Harvest”. Syarikat itu menggunakan permainan itu untuk mengumpul dana untuk menanam semula hutan California. (Imej: YouTube)
Syarikat itu berkata permainan Solitaire Grand Harvest (SGH) bekerjasama https://atlashotelbudapest.com/ dengan Tree-Nation atas inisiatif yang membolehkan pemain mengambil bahagian dalam penanaman hutan di Lake Hughes, Calif. — kawasan yang musnah akibat kebakaran hutan.

Dalam ikrar untuk memulihkan hutan yang musnah akibat kebakaran hutan di California, permainan mudah alih popular itu akan membina ‘Hutan SGH’ bagi pihak komuniti pemainnya melalui cabang alam sekitarnya – SGH Eco,” menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh Playtika. “Pasukan itu akan menanam lebih 36,000 pokok dalam dua fasa: satu bermula esok bertepatan dengan Hari Bumi, dan satu lagi pada tahun ini.”

SGH ialah permainan solitaire terlaris di AS yang dihasilkan oleh Supertreat GmbH, iaitu sebuah studio yang dimiliki oleh Playtika yang berpangkalan di Israel .

Pemain SGH Membantu Memulihkan Hutan California
Kebakaran Tasik marak pada Ogos 2020 di Hutan Nasional Angeles berhampiran Los Angeles. Ia membakar hampir 32,000 ekar, memusnahkan 12 bangunan dan mencederakan empat anggota bomba. Tiada kematian dan puncanya masih belum diketahui.

Pemain SGH boleh memanfaatkan promosi dalam apl khas untuk menyumbang kepada penanaman. Mereka juga akan menerima sijil penyertaan, serta gambar https://htourist.net/ dan kemas kini tentang usaha penghutanan semula.

Playtika adalah antara yang pertama menawarkan permainan sosial percuma untuk bermain di rangkaian sosial dan peranti mudah alih, mempunyai lebih 35 juta pengguna bulanan. Permainannya yang terkenal termasuk Bingo Blitz, Caesars Slots, Slotomania dan World Series of Poker (WSOP) Social .

Tema Penanaman SGH
SGH Playtika boleh menjadi permainan yang ideal untuk Hari Bumi dan usaha seperti mengumpul dana untuk hutan baharu. Itu kerana apabila pemain maju melalui pelbagai peringkat, mereka menanam tanaman digital di dalam permainan.

“Acara khas Hari Bumi ini akan menyaksikan dunia maya permainan memberi impak dunia nyata, dengan pemain menyumbang kepada penanaman dan https://athenshumanrightsfest.org/ pertumbuhan hutan sebenar di California bersama tanaman yang biasanya mereka tanam dalam persekitaran permainan,” tambah Playtika.

Syarikat permainan itu diasaskan pada 2010 dan telah diperoleh oleh Caesars Entertainment (NASDAQ:CZR) pada tahun berikutnya. Menghadapi keperluan wang tunai, pengendali kasino itu berpisah dengan syarikat permainan mudah alih itu pada 2016, menjualnya sekumpulan pelabur China dengan harga $4.4 bilion.

Playtika telah diumumkan pada Januari 2021 dan berdagang di Nasdaq di bawah penanda “PLTK.” Saham turun 36.58% sepanjang tahun lalu.